Τηλ: +30 210 3641458

Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

         Το odysseia books είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε το βιβλιοχαρτοπωλείο ΄΄ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΄΄ που βρίσκεται στην Λυκαβηττού 20 στο Κολωνάκι – Αθήνα , με ΕΠΩΝΥΜΊΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,

ΑΦΜ.:041889323,ΔΟΥ Δ΄ΑΘΗΝΩΝ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ  005916101000

Τ.Κ. 10673.

Και λειτουργεί από τις αρχές του 2009. Σκοπός του είναι να προσφέρει στους αναγνώστες καλό-ποιοτικό βιβλίο και δώρο.

           Παρακαλώ ο πελάτης - επισκέπτης να διαβάσει τους παρακάτω όρους για να ενημερωθεί για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και αντίστοιχα.

 

α)  Προσωπικά δεδομένα:

-Το odysseia books λαμβάνει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, που υπόκεινται στην ελλ. Νομοθεσία ( Ν.2472/97και τον κανονισμο(ΕΕ)2016/679του Ευρωπαικού Κοιν.και Συμβουλίου).-. Επίσης δεσμεύεται, ότι τα προσωπικά δεδομένα που περιέχονται στον δυκτιακό της χώρο δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα και δεν θα δοθούν σε τρίτους.

 

β) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ

 -Ο επισκέπτης - χρήστης αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που προκαλέσει βλάβη στο ηλ. βιβλιοπωλείο.

-Το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο δεν ευθύνεται σε περίπτωση που ο χρήστης υποστεί ζημία ,αφού κάνει χρήση του, με δική του ευθύνη.

- Το ηλ. Βιβλιοπωλείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν λάθη ( τα οποία θα διορθωθούν) ή ότι θα έχει συνεχείς λειτουργία. Ενώ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει απροειδοποίητα τους όρους.. Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά αυτούς τους όρους για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν στο μέλλον. Η χρήση της ιστοσελίδας , θα σημαίνει οτι δέχεστε και συμφωνείτε με τις αλλαγές. 

- Η αποστολή newsletter γίνονται μόνο σε συνδρομητές που οι ίδιοι θέλουν να λαμβάνουν newsletter.

- Το περιεχόμενο του δικτυακού μας τόπου ( κείμενα –εικόνες – γραφικά ) αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αναπαραγωγή.

- Τα προϊόντα έχουν  2 έτη εγγύηση και  θα στέλνονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στον τόπο που θα μας έχετε υποδείξει, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή για λόγους ανωτέρας βίας θα σας ενημερώνουμε με e-mail.

-Οπελάτης διατηρεί το δικαίωμα εντός 14ημέρου από την παραλαβή του προϊόντος να το επιστρέψει με την προϋπόθεση να το διατηρήσει στην ίδια ακριβή κατάσταση που θα το παραλάβει. Ενδεικτικά αναφέρουμε ό,τι σε περίπτωση αποσφράγισης τις συσκευασίας το προιόν δεν θα γίνεται δεκτό.

Σε περίπτωση που το προιον είναι ελλωτιματικό η επιστροφή γίνεται με δικά μας έξοδα και  μπορεί να γίνει αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προιόν ίσης αξίας ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Τα δέματα που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση,μπορείτε να αρνηθείτε την παραλαβή τους και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2103641458 

Η ευθύνη για την αποδοχή δεμάτων που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν ταλαιπωρηθεί κατά την μεταφορά, στην εξωτερική τους συσκευασία, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και υπάρχουν ελλείψεις από τον προμυθευτή - το odysseiabooks.gr δεν φέρεικαμία ευθύνη- θα υπάρχει ενημέρωση με e-mail, και περαιτέρω συνεννόηση για την αποστολή του καθώς επίσης σε περιόδους  απεργιών  και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

-Tο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.odysseiabooks.gr, για να μπορεί να παρέχει αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες στους χρήστες και  μέλη του ( όσο αναφορά την διαθεσιμότητα των βιβλίων και τις τιμές), χρησιμοποίει στη βάση δεδομένων του, τη βάση  του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και πάντα σε αντιδιαστολή με τη βάση των εκδοτικών οίκων. Τυχόν λάθος πληροφορίες το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο δεν φέρει καμία ευθύνη. 

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσουμε με μεγάλημε  ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτουμε με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα.To www.odysseiabooks.gr, δεν εγγυάται την ακρίβεια των απεικονίσεων και των περιγραφών.

-Η ιστοσελίδα μας ( και τα προϊόντα που εμφανίζονται σ΄αυτήν ) δεν αποτελεί πρόταση αγοράς  αλλά πρόκληση, για να προτείνετε την παραγγελία σας . Έτσι η φόρμα παραγγελίας που συμπληρώνετε δεν συνιστά και αποδοχή της παραγγελίας , που εξαρτάται έτσι η αλλιώς από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.
Το odysseiabooks.gr δεν αναλαμβάνει καμία νομική δεύσμεση για τα παραπάνω ή για τυχόν ζημιές που θα προκύψουν από την μερική ή όλη εκτέλεση της παραγγελίας. 
- όλες οι συναλλαγές γίνονται πάντα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκό και διεθνείς δίκαιο και από το νόμο ( Ν.2251/1994) που καθορίζει τα σχετικά θέματα.

Τρόπος παραγγελίας Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντας σας είτε μέσω του δυκτιακού μας χώρου www.odysseiabooks.gr, είτε μέσω φαξ 210/3641458 είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 3641458,από τις 9.00π.μ. μέχρι 8.00μ.μ. από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και Σάββατο 10πμ έως 3μμ.